top of page

MARC

Ik ben afgestudeerd als organisatiepsycholoog en jurist. Aan de Erasmus Universiteit volgde ik de postdoctorale opleiding Operational Audit. In de hoedanigheid van bedrijfsadviseur en organisatiepsycholoog heb ik bijna 20 jaar werkervaring opgedaan bij vooraanstaande adviesbureaus en sinds 2013 verricht ik mijn diensten vanuit mijn eigen bureau Marc Stekelenburg Organisatieadvies en Coaching.


Mijn methode legt een sterke nadruk op relaties tussen mensen en het creëren van een veilige werkplek en is bewezen effectief. Ik doorzie processen en situaties, ben flexibel, creatief en beschik over een uitstekend netwerk, waardoor ik bij kleine en grote opdrachten de juiste persoon ben om een veranderproces te begeleiden en tot een succes te maken.

"Marc heeft iedereen ertoe bewogen open en eerlijk zaken naar elkaar uit te spreken. Het psychologisch inzicht van Marc is van grote waarde gebleken. Hij heeft bijgedragen aan de groei van mijzelf in mijn rol van teammanager en aan de groei van het team in zijn geheel"

Manon Costa, Teammanager Sociaal Domein Uitvoering, Gemeente Wijdemeren

bottom of page