top of page

RELATIE THERAPIE

Drie fasen van het programma ‘Houd me vast'

In 10 tot 15 gesprekken van elk 1,5 uur doorloop ik met jou en je partner drie fasen van het programma ‘houd me vast’:
 

In de eerste fase stellen we samen een diagnose op: wat speelt er en wat zou je willen bereiken? De aandacht gaat verder naar het onderkennen en leren stoppen van de negatieve patronen in jullie relatie.
 

De tweede fase is gericht op het opnieuw verbinden met elkaar en het onderkennen en helen van oude wonden die jullie hebben opgelopen.
 

Bi de derde fase ligt de aandacht bij het vasthouden van jullie nieuwe positieve patronen. Doel is het verankeren en voortzetten van de groei in jullie verbondenheid.

Voorwaarden voor het programma

Het is belangrijk dat jullie de relatie een kans willen geven of de bereidheid hebben om die kans te onderzoeken. Verder mag er geen sprake zijn van fysiek geweld in jullie relatie. 

 

Kosten en locatie

De kosten zijn 150 euro per gesprek. De kosten van de intake zijn 75 euro. Afhankelijk van jullie verzekering vergoedt de verzekeraar (een deel van) de gesprekken.

 

De gesprekken worden gehouden in Amsterdam. In overleg kunnen wij een andere locatie afspreken.

Het intakegeprek

Heb je interesse in het programma? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek. Dat gesprek duurt twee uur. Wij maken nader kennis met elkaar.  Op basis van een eerste diagnose verkennen wij jullie verwachtingen van de gesprekken. Dat is dan ook het punt dat jullie besluiten om al dan niet verder te gaan. 

bottom of page