top of page

LEIDERSCHAPS

PROGRAMMA

"Werkrelaties in de praktijk"

Creëer de basis voor psychologische veiligheid

In het in-company leiderschapsprogramma werk je aan het vergroten van je relationele intelligentie als leider. Dat wil zeggen dat je je bewust bent van de impact van emoties en behoeften van jezelf en van je teamleden. Je weet negatieve patronen in relaties positief te beïnvloeden en je motivatiekracht wordt groter.

Met deze investering leg je de basis voor meer openheid, focus en werkplezier in je team. Een team met collega’s die zorgen, ideëen en fouten delen. Collega's die vrijuit praten, niet genegeerd en beschuldigd worden. En met teamleden die grotere risico’s aangaan omdat ze weten dat ze gesteund worden door elkaar en door jou.

 

Praktisch, toegankelijk met eyeopeners en handvatten

De programmaonderdelen volgen de ontwikkeling op de eigen werkplek. De casuïstiek van de deelnemers staat centraal. Successen en tegenslagen worden gedeeld met de andere deelnemers.De samenwerking met je externe relaties (bijv. de klant) en de thuissituatie komen tevens aan bod. Indien noodzakelijk bieden wij facultatief een interventie in je team aan.

 

In gezamenlijke en individuele sessies doorlopen wij met elkaar de volgende fasen

 

  1. Vertrekken. Het aan boord komen, bewustwording van de impact van relaties.

  2. Verdiepen. Het doorgronden van negatieve patronen.

  3. Veranderen. Het omzetten van negatieve patronen tot positieve.

  4. Vastpakken. Het aanpakken van actueel issue of conflictpunt.

  5. Vasthouden. Hoe vast te houden aan het geleerde voor toekomstige situaties?

 

Ik verzorg het programma samen met Lianda van der Knaap (Organamic). Gedurende de duur van het programma bieden wij een '24/7' ondersteuning (per telefoon/mail) aan.

Neem contact met ons op voor een maatwerk leiderschapstraject voor jou en je collegaleidinggevenden.

bottom of page